Är det någon annan som har märkt någon skillnad på äggen som ni har köpt nyligen? De ser helt normala ut, men när man använder dem märker man att det är tvillingägg – de har två ägggulor. Först tänkte jag: ”Åh, vad coolt! Det här lär ju vara hur ovanligt som helst”, men mitt andra ägg innehöll två äggulor den med, och idag hemma hos Alex hade äggen två äggulor också. Vad har de gjort med äggen egentligen? Har de börjat genmanipulera äggen för att få mer äggula? Är det något man borde oroa sig för? Det känns ju lite konstigt att alla äggen helt plötsligt är tvillingar när de aldrig har varit så förut, tycker ni inte?
Det är ascoolt med såna ägg! Och så är de mycket godare :):)
Men gud haha, det har jag aldrig sett, jag skulle bli livrädd och absolut inte våga äta det ägget… haha
tvillingar, fyfasen
Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/cs/register?ref=PORL8W0Z
Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you. https://accounts.binance.com/tr/register?ref=DB40ITMB
priligy equivalent Thus, when the rate of pyruvate formation via anaerobic glycolysis exceeds the rate of entry into the mitochondria for use in the tricarboxylic acid TCA cycle, the cytosolic redox balance is pushed toward a reduced state i