Muterade tvillingägg i sveriges butiker?

Är det någon annan som har märkt någon skillnad på äggen som ni har köpt nyligen? De ser helt normala ut, men när man använder dem märker man att det är tvillingägg – de har två ägggulor. Först tänkte jag: ”Åh, vad coolt! Det här lär ju vara hur ovanligt som helst”, men mitt andra ägg innehöll två äggulor den med, och idag hemma hos Alex hade äggen två äggulor också. Vad har de gjort med äggen egentligen? Har de börjat genmanipulera äggen för att få mer äggula? Är det något man borde oroa sig för? Det känns ju lite konstigt att alla äggen helt plötsligt är tvillingar när de aldrig har varit så förut, tycker ni inte?

4 svar på ”Muterade tvillingägg i sveriges butiker?”

  1. Men gud haha, det har jag aldrig sett, jag skulle bli livrädd och absolut inte våga äta det ägget… haha
    tvillingar, fyfasen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *