Snabba Cash suger!

I kvällssolen satt jag, mamma och Patrik och tittade på filmen Snabba Cash och åt Patriks ”hemmagjorda” hallonpaj (jag fick inte säga att han gjorde den på en sådan där pajpåse, så jag gör inte det). Jag har hört från alla att Snabba Cash är hur bra som helst och att Joel Kinnaman är så snygg, men när vi hade tittat på filmen i en timme undrade jag när den skulle börja och var den där snygga Joel var någonstans. Jag tyckte verkligen inte om filmen. Jag satt där i soffan och var hur uttråkad som helst, men det är ju bra att andra har tyckt om den i alla fall. Det är nog bara jag som inte förstår mig på tjusningen i att se på våld och kriminalitet…

7 svar på ”Snabba Cash suger!”

  1. Har inte sett den, men då behöver jag kanske inte se den heller.

    Sv: Haha, har inte koll riktigt men det ramlar in några stycken varje månad som googlar på hockeytårta. Och en del av dem återkommer faktiskt. 😀

  2. The ability of Alpilean to target both subcutaneous and visceral fat distinguishes it from other weight loss products. Subcutaneous fat is visible beneath the skin, whereas visceral fat is harmful fat that accumulates around the organs, increasing the risk of heart disease and other health problems. Alpilean ensures that you not only look better, but also feel better by attacking both types of fat.

  3. Sugar Defender transcends symptom-focused interventions, delving into the root causes of glucose imbalance. It stands as a dynamic formula that seamlessly aligns with the body’s intrinsic mechanisms, presenting a distinctive and holistic approach to enhancing overall well-being. Beyond a mere supplement, Sugar Defender emerges as a strategic ally in the pursuit of balanced health.

  4. Wow, marvelous weblog structure! How long have you been running a blog for?
    you made running a blog glance easy. The entire glance of your web site is great, let
    alone the content material! You can see similar here sklep online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *