Man kan vara ful hos mamma

Det bäst med att åka hem till mamma är att man inte behöver bry sig om hur man ser ut. Man kan strunta i att fixa håret, och man kan sätta på sig det första bästa man hittar. Man behöver inte ens bry sig om att det ska matcha. Rött, rosa, orange och limegrön tillsammans? Visst! Det är ändå ingen som kommer se en. Så nu har jag alltså slängt ihop något och ska springa ner till cykeln och cykla iväg till mamma, för nu upptäckte jag att jag har bråttom. Fan också…

12 svar på ”Man kan vara ful hos mamma”

  1. Men det där var väl tjusigt! 🙂

    Sv: Ja, vissa veckor kommer det nog bli några inlägg att länka. Men jag tror att det kan vara en bra grej om man tex. får nya besökare som inte orkar plöja igenom sida efter sida.

  2. Du ser ju hur fin ut som helst! Egoina tänker likadant som dig och det är lite dumt, för ibland vill jag ha foton till bloggen, men då blir det ”jag har inte målat mig” och ”jag har inte tvättat håret”.

  3. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *