I min lugna trädgård vid motorvägen


Det är de små sakerna här i livet som är viktiga och gör att vi blir glada. För mig är att sitta i trädgården med en bra bok en sådan sak. Jag älskar att läsa (För tillfället läser jag Liftarens guide till galaxen som alla bör läsa!”), och att kunna göra det i trädgården gör det hela bara bättre. Att vår trädgård ligger fem meter ifrån huvudvägen ut till Tyresö Brevik kanske inte gör att njutningen och avslappningen blir så stor för de flesta, men man vänjer sig. Jag sover med öppet fönster nu och störs inte av det. Att sitta i min avgasförorenade trädgård med bussar, lastbilar och bilar som konstant åker utanför och familjer och tonåringar som kommer upp från stranden väldigt avslappnande. Allt som krävs är lite skugga, en skön plats att sitta på, en bra bok, gräs, en flaska vatten och år av konstant utsatthet av ljud för att till slut koppla bort det. Det verkar väl inte så svårt, eller hur?

16 svar på ”I min lugna trädgård vid motorvägen”

  1. Tänk dig typ i New york då där det aldrig är tyst! xD Du får förbereda dig inför det så du kan komma förbi och sova i min Penthouselägenhet där sen! 😀

  2. Liftarens guide till galaxen är en bra, och väääldigt underlig bok, malde igenom alla delar till slut 😛

    //Rickard

  3. Быстромонтируемые здания – это актуальные конструкции, которые различаются высокой быстротой возведения и мобильностью. Они представляют собой здания, заключающиеся из предварительно сделанных компонентов или компонентов, которые могут быть быстро собраны в районе застройки.
    Быстровозводимые производственные здания располагают гибкостью также адаптируемостью, что разрешает просто преобразовывать а также адаптировать их в соответствии с потребностями клиента. Это экономически выгодное а также экологически надежное решение, которое в последние годы получило маштабное распространение.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *