När korvbrännaren blev matlagningsinspiratör

Korvbrännaren som blev matlagningsinspiratör

Matlagning är något som för mig är något man gör för att kunna få i sig näring, men något som tar alldeles för lång tid. Jag är därför inte känd för att vara en gourmetkock som spenderar timmar i köket. Ni kan därför tänka er att jag blev förvånad när en lärare på skolan bad om att få receptet på den thaigryta jag satt och åt på.

Matlagning är inte min grej

Som jag nämnde innan är matlagning inte min främsta kompetens. Jag är känd för att vara han som alltid kokar över risvattnet, bränner choklad i mikrovågsugnen och lyckas bränna korvar på båda sidorna när han grillar. Jag har aldrig riktigt haft något intresse för matlagning eller mat i stort. Jag tillhör den skara som mer eller mindre äter för att få i sig näring, men inte mycket mer än så. Min pojkvän däremot är en riktig matälskare med passion för matlagning. Om han inte skulle ha varit läkare skulle han definitivt ha varit gourmetkock. Han är otroligt bra på matlagning och har färdigheter inom sådana där nymodigheter som att kunna krydda mat. Något jag helt saknar.

Matlagningsinspiratör för lärare

Den enda maträtten (alltså en av de tre maträtter jag lagar konstant) jag kan göra riktigt god är min thaigryta, och den hade jag med mig till skolan igår. Eftersom jag skriver mitt examensarbete nu sitter jag och äter lunch i personalrummet på skolan. Det är därför inte ovanligt att lärare sätter sig och äter lunch med oss examensarbetare, och igår var ett sådant tillfälle.

Det första läraren gjorde när han satte sig bredvid oss var att visa ett minst sagt stort intresse för min thaigryta. Han tyckte den såg god ut och frågade vad jag hade i den. Mitt i samtalet gick han dock in i köket, hämtade en sked och smakade på min gryta. Något jag inte alls var beredd på. Efter att han hade smakat på grytan ville han definitivt ha receptet på den, så jag fick berätta vad jag hade i och hur jag hade lagat den.

Det är alltså jag, Dennis Widmark aka Korvbrännaren, som fick agera matlagningsinspiratör. Det var något jag inte alls var beredd på att få göra när jag kom till skolan om man säger så.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”][hr]

Ni har väl inte missat att jag har en Facebooksida? Där lägger jag upp alla mina blogginlägg så att ni inte råkar missa något. Klicka här så kommer ni till sidan.

 

 [/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

20 svar på ”När korvbrännaren blev matlagningsinspiratör”

  1. Sv: Haha, klart du får plats på min enhörning! 😉

    Länk till reportage är nu uppe i bloggen!
    Glad påsk!

  2. Wow, wonderful weblog layout! How lengthy have you been running a blog for?
    you made running a blog glance easy. The entire glance of your site is great, as smartly as the content material!
    You can see similar here najlepszy sklep

  3. Somebody necessarily lend a hand to make seriously articles I would state. That is the very first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to make this actual publish incredible. Magnificent process!

  4. PBN sites
    We will generate a network of private blog network sites!

    Merits of our PBN network:

    We perform everything SO THAT GOOGLE doesn’t realize THAT this is A privately-owned blog network!!!

    1- We buy domains from distinct registrars

    2- The main site is hosted on a VPS server (Virtual Private Server is rapid hosting)

    3- The rest of the sites are on distinct hostings

    4- We allocate a distinct Google profile to each site with confirmation in Google Search Console.

    5- We develop websites on WP, we don’t utilize plugins with aided by which Trojans penetrate and through which pages on your websites are produced.

    6- We don’t repeat templates and utilize only distinct text and pictures

    We refrain from work with website design; the client, if wanted, can then edit the websites to suit his wishes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *