Jag är gästbloggare på Tommytott

En av bloggarna jag läser är Tommytott. Den skrivs av Tommy, och han är för tillfället upptagen med TV-programmet Spring!, som är en remake av På Rymmen som gick när jag var yngre. Jag är inte alls avundsjuk… Det var bara ungefär varenda barns dröm om att få vara med i det programmet. Hur som helst frågade han mig ifall jag kunde gästblogga för honom medan han är borta. Självklart ställde jag upp, så idag ligger mitt blogginlägg uppe som ni kan läsa här. Jag skriver om hur det var för mig att komma ut som 14-åring. Det blev ett rätt långt inlägg, men det var så roligt att skriva av sig. Hoppas att ni uppskattar det.

10 svar på ”Jag är gästbloggare på Tommytott”

  1. KahveOyun.com – Mobil ve bilgisayar üzerinden okey odalarında oynayarak zaman geçireceğiniz ve okey oynarken sohbet edebilme fırsatını ücretsiz sunmaktadır.

  2. Oh my goodness! Awesome article dude! Many thanks,
    However I am experiencing troubles with your RSS. I don’t know why I can’t join it.
    Is there anybody else getting the same RSS problems?
    Anybody who knows the solution will you kindly respond?
    Thanks!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *