Resa i första klass med SJ

Ibland har man ändå tur. När jag skulle boka tågbiljetten hem från Stockholm hade SJ en kampanj där man kunde åka i första klass för halva priset. Detta gjorde att det blev billigare för mig att åka i första klass än i andra klass. Därför sitter jag nu här i min extra stora stol och njuter av gratis te och tidning samtidigt som jag slipper lyssna på skrikande barn. Resan kunde helt klart ha varit värre om man säger så.

12 svar på ”Resa i första klass med SJ”

  1. Sv: Har hört att det ska vara riktigt kul på sthlm pride. Malmö pride har jag inte heller så stor kolla på, men ska kolla hur mitt schema på jobb är under Malmö pride, för hade varit kul att fotografera lite under pride!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *