Klicka på datorn en hel dag

Vad är det för speciellt med den här bilden? Är det något dolt som gömmer sig? Är det något fint jag vill visa? Nej, utan det här är utsikten jag har haft sedan jag gick upp vid nio imorse. Jag har i princip inte flyttat mig förutom när jag lagade mat och duschade. Men efter en rätt så händelserik vecka kände jag att jag inte hade något emot att sitta inne och klicka på datorn en hel dag.

Snart måste jag dock flytta mig från denna underbara plats. Jag ska nämligen ta tåget hem till Lund igen, och forskning visar att det blir betydligt lättare att åka med ett tåg om man faktiskt sitter på tåget och inte på en stol hemma hos sin pappa. Intressant, eller hur?

4 svar på ”Klicka på datorn en hel dag”

  1. Sv: Japp det stämmer, det är Trelleborgs hamn man ser på ett av fotot.

    Pride i Stockholm har vi aldrig varit på. Är väl pride i Malmö snart också?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *