Besegra badkrukan på Notholmen

Inte helt oväntat hade SMHI fel tidigare i veckan om vilket väder det skulle vara idag. Tidigare sa de att det skulle bli 18 grader och regn, men riktigt så blev det inte. Därför åkte jag, Johanna och Sofia till Notholmen här i Tyresö för att bada. Det chockerande var att jag faktiskt badade också. Jag är badkrukan personifierad, men idag var det faktiskt skönt att bada. Det tog dock emot vid första doppet, men då två små barn som satt på klippan började sjunga: ”På det första ska det ske. På det andra…” eller hur den ramsan nu går, var jag mer eller mindre tvungen att hoppa i.

Den andra gången jag skulle bada valde jag göra det självmant, och Johanna fotograferade hela förloppet.

Vi fick besök av en kompis

Varför vara normal på bild när man kan strunta i att vara det? Förlåt Johanna.

13 svar på ”Besegra badkrukan på Notholmen”

 1. Härligt. Jag har sagt i ett par dagar att jag ska bada, men det har varit så jävla mycket folk. Och för övrigt är jag ruskigt avundsjuk på ödlan som jag mer än gärna hade fotograferat.

  sv: Haha, ja frukosten var perfekt. Och ja , det känns som om jag snart är lite över dina fotograferingskillz. haha!

 2. Sv: Tack så mycket!

  Nej det är det verkligen inte och inte här i Trelleborg där vi har husvagnen heller, galet mycket folk på stranden vid campingen, ja inte i dag eftersom det är kasst väder.

  haha, ja du är så välkommen att fråga på när den dagen kommer, ja annars med! 😀

 3. Svar: nja, kyl vet jag inte om det är. Som det ser ut nu så ska jag gå där bara för att gå en utbildning. Sen ska jag försöka söka in till andra utbildningar i våren. Undrade eftersom jag vill få ett humm om vad jag kmr göra under den tid jag då går i det programmet. Och jo, svaret var bra jag förstod det. Civilingenjör förstår jag, bara just design och produktframtagning som jag inte förstod exakt vad som ingick ^^

  Tack för svaret ^^ och angående saco – sidan så har jag kollat på det mesta där xD

 4. Sv: Många svar blir det nu! haha!

  1. Ja det har regnat som fan. Dom gick ut med klass 1 varning här i skåne för regnet!

  2. Haha, helt riktigt. Ja ingen solnedgångspromenad i går då det regnade som fan.Men det där med nattklubb har jag lämnat bakom mig lite. Ibland kan det vara kul, men väldigt sällan.

  3. Japp i Trelleborg, på Dalabadets camping är det vi håller till varje sommar nu de senaste åren, sjukt skönt. Ja om det inte regnar som i natt haha!

  För övrigt hoppas jag du tar med dig soljäveln ner! haha!

 5. Sv: Ja det kom nog fan mer än 50mm regn sen i går alltså!

  Ja macro är fantastiskt, men inte något jag fotograferat så mycket så det sitter inte så bra, men det ska väl bli bättre! 😀

  Jag älskar med att dansa, så ibland får jag med offra mig och ge mig ut i nattvimmlet och tillfredsställa dansnerven!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *