Från vit IKEA-tavla till färgglatt konstverk

Det senaste året har jag haft tre vanliga whiteboardtavlor från IKEA på min vägg. Dessa har varit bombarderade av vykort, biobiljetter, fotografier, ja, i princip allt som gick att sätta upp med magneter. Till och med en plastpåse från Disney Store fanns med. Ju plottrigare tavlorna blev desto mer började jag irritera mig på dem. De tog för mycket uppmärksamhet, och jag blev rent utav stressad av att titta på dem. Någonting behövde därför göras.

Igår kände jag en släng av kreativitet och bestämde att jag skulle fixa plottrighetsproblemet. Jag monterade därför ner whiteboardtavlorna och slog sedan in tavlorna i omslagspapper. Jag monterade sedan upp tavlorna på väggen igen och satte endast tillbaka de finaste sakerna på tavlorna. Helt plötsligt hade jag fått ett färgglatt konstverk i min annars rätt så vita och tråkiga studentlägenhet. Det hela tog kanske 20 minuter att göra och var ytterst lätt att göra.

4 svar på ”Från vit IKEA-tavla till färgglatt konstverk”

  1. I highly advise stay away from this site. My own encounter with it was nothing but frustration as well as suspicion of scamming practices. Be extremely cautious, or even better, seek out a trustworthy service for your needs.

  2. I highly advise to avoid this platform. My personal experience with it has been purely frustration along with suspicion of scamming practices. Proceed with extreme caution, or alternatively, look for a trustworthy platform for your needs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *