1104 dagar senare

1104 dagar… Så många dagar har det gått sedan jag bloggade här sist. Det är en hel del dagar. Varför det har tagit så lång tid för mig att blogga igen är rätt lätt att svara på – jag tröttnade. Bloggandet hade blivit något tidskrävande, och jag kände inte att jag hade något intressant att skriva om.
Efter den långa frånvaron är jag dock tillbaka, och det enkla svaret på varför är att jag nu har tid. Jag har nämligen tre månader med arbetslöshet att ta död på innan jag påbörjar mitt femte och sista år på min utbildning. För att jag inte ska bli totalt uttråkad har jag därför bestämt mig för att det här ska bli en sommar där jag låter min kreativitet flöda på de sätt som faller mig till smaken. En del av denna kreativitet har jag tänkt mig är skrivandet. En del som en gång i tiden var en stor del av mitt liv, som jag dessutom uppskattade, men som jag lät dö ut. 
En kompis till mig sa till mig att det är lite fjortisaktigt att blogga när jag berättade för honom att jag funderade över att börja blogga igen. Jag kan hålla med honom till viss del. När jag läser mina gamla inlägg på den här bloggen, och min förra blogg, känner jag att mitt språkbruk inte var det bästa, och att jag var lite väl personlig ibland. Dock tycker jag att bloggandet inte behöver vara fjortisaktigt. Det blir vad man gör det till.
Eftersom det faktiskt har gått 1104 dagar sedan sist jag bloggade har jag av naturliga skäl förändrats. Förhoppningsvis till det bättre. Den uppenbart största skillnaden, som ni ser ovan, är att jag har skaffat glasögon. När jag började på min utbildning för fyra år sedan hade jag perfekt syn, men år av stirrande på svarta tavlor i dålig belysning och på datorskärmar under skolarbeten har gjort att synen inte var som den var. Jag är dock inte så ledsen över det, för jag har alltid velat ha glasögon då jag tycker det är bland det mest tilltalande som finns. En annan väldigt viktig förändring är att jag nu har en pojkvän som jag har varit tillsammans med i tre år. En pojkvän jag inte kommer berätta så mycket om då han är omöjlig att få på bild och inte delar min syn på sociala medier, men jag älskar honom ändå.
Mycket har som sagt hänt under tiden som har gått, och jag kommer berätta mer om det senare så att inte detta inlägg blir för långt. Jag är i alla fall tillbaka här på bloggen som jag har gett en ny, mer stilren, design som tilltalar mig mer. Det ska bli roligt att börja skriva igen. Hoppas ni tycker det med.

10 svar på ”1104 dagar senare”

 1. Herregud, kom att tänka på dig och din blogg bara häromdagen, och här är du nu. Kul! 🙂

 2. Эффективное воздухонепроницаемость внешних стен — благополучие и бюджетность в личном жилье!
  Согласитесь, ваш жилище заслуживает превосходного! Утепление фасадов – не только решение для экономии на отоплении, это вложение денег в благополучие и стойкость вашего помещения.
  ✨ Почему термоизоляция с нами?
  Мастерство: Наша – компетентные. Наш коллектив заботимся о каждой, чтобы обеспечить вашему домовладению идеальное утепление.
  Стоимость теплоизоляции: Наша компания ценим ваш средства. [url=https://stroystandart-kirov.ru/]Утепление фасада частного дома снаружи цена[/url] – начиная от 1350 руб./кв.м. Это вложение в ваше удобное будущее!
  Сберегательность: Забудьте о теплопотерях! Наши материалы не только сохраняют тепло, но и дарят вашему недвижимости новый качество энергоэффективности.
  Устроите свой домовладение теплым и модным!
  Подробнее на [url=https://stroystandart-kirov.ru/]официальном сайте[/url]
  Не оставляйте свой недвижимость на волю случайности. Доверьтесь мастерам и создайте комфорт вместе с нами-профессионалами!

 3. Забота о резиденции – это забота о удовлетворении. Утепление наружных стен – это не только стильный внешний вид, но и обеспечение теплового комфорта в вашем уединенном уголке. Специалисты, наша команда профессионалов, предлагаем вам переделать ваш дом в идеальное жилище.
  Наши работы – это не просто тепловая обработка, это творческий процесс с каждым элементом. Мы добиваемся идеальному балансу между визуальным восприятием и практической целесообразностью, чтобы ваш уголок стал не только уютным и стильным, но и привлекательным.
  И самое главное – доступные расценки! Мы уверены, что профессиональные услуги не должны быть дорогим удовольствием. [url=https://ppu-prof.ru/]Стоимость работ по утеплению фасада[/url] начинается всего от 1250 рублей за квадратный метр.
  Современные технологии и высококачественные материалы позволяют нам создавать утепление, которое долговечно и надежно. Позабудьте о холоде стен и дополнительных затратах на отопление – наше утепление станет вашим надежным препятствием перед холодом.
  Подробнее на [url=https://ppu-prof.ru/]https://www.ppu-prof.ru/[/url]
  Не откладывайте на потом заботу о удобстве в вашем жилище. Обращайтесь к профессионалам, и ваш уголок станет настоящим творческим шедевром, которое принесет вам тепло и радость. Вместе мы создадим место для жизни, где вам будет по-настоящему уютно!

 4. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your site, how can i subscribe for a blog web site?
  The account helped me a acceptable deal. I had
  been tiny bit acquainted of this your broadcast provided bright clear idea

 5. I urge you to avoid this site. My own encounter with it was nothing but disappointment as well as concerns regarding scamming practices. Exercise extreme caution, or better yet, find a more reputable service to fulfill your requirements.

 6. I strongly recommend to avoid this site. My personal experience with it was nothing but frustration along with concerns regarding fraudulent activities. Be extremely cautious, or even better, look for an honest platform to meet your needs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *