Idag är jag med i Metro… Igen…

Det har inte blivit något blogginlägg på hela helgen, så därför tar jag en snabbversion av vad som har hänt:

  • Min lillasyster och hennes pojkvän kom hem till mig från Stockholm
  • Vi tittade på Idolerna påMalmö station, vilket var jättemesigt, för det var typ bara 100 personer där
  • Vi tittade på den nya ”Harry Potter”-filmen
  • Jag har shoppat alldeles för mycket
  • Jag har pluggat alldeles för lite
Ja, det är min helg typ. Dessutom är jag med i Metro idag igen men den här gången är det i Malmö. Det var en tjej som ringde mig just från rekryteringen på Lunds tekniska högskola som undrade ifall jag ville vara med på Sacomässan på onsdag, men jag var tvungen att tacka nej, för jag behöver verkligen gå på lektionerna jag har den dagen, men hon sa att jag kunde följa med upp till Stockholm nästa år.
Men alltså – åk till Malmö, ta en Metro och läs om mig, och så kan ni bortse från att det verkar som att jag tycker det är världens grej att rita muttrar. Jag tror att det blev lite missförstånd på intervjun.

Ett svar på ”Idag är jag med i Metro… Igen…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *