Folk blir våta när jag är i närheten

Tänk dig att du står och pratar med din kompis. Plötsligt går en kille förbi. Du tittar på honom. Han tittar inte på dig, men du känner att du har blivit våt i de nedre regionerna och flämtar till. Den som gick förbi var troligtvis jag, och du har inte blivit våt på det bra sättet. Det som har hänt är att jag har haft ut din kopp med vatten över hela dig med min ryggsäck utan att ha märkt det. Inte så mysigt som det först verkade, eller hur?

8 svar på ”Folk blir våta när jag är i närheten”

 1. Hej! HIttade till din blogg via metro! Jag hade precis som du varit inställd på att börja på KTH efter gymnasiumet. Nu är jag sugen på Lund, Maskinteknik – teknisk design! Så jag kände igen mig i dig! 🙂

  Tänkte bara höra hur linjen i sig är, är det mycket matte? måste man vara duktig på att rita? måste man vara superkreativ och jätteestetisk?

  Josefina

 2. Åh, vad roligt! Du har helt klart kommit in på i rätt tankebana! Linjen är otroligt bra, men du måste helt klart vara beredd på att räkna väldigt mycket matte. Nu har jag två mattekurser parallellt med varandra (dock ska det kanske ändras till nästa år så att ni slipper det), och man behöver inte vara bra på att rita. Som du läste i Metro berättade jag om att Ritteknik är ondska när man inte får ihop alla linjer. Sedan hjälper det ju om man har idéer, men man lär sig. Det är ju därför man pluggar.

  Men jag tycker helt klart att du ska söka till Lund. Då kanske du blir min nolla nästa år, och tro mig, det är hur roligt som helst!

 3. Matte har jag inte så mycket emot! 🙂 men vad är den största skillanden från att bara gå maskinteknik? och hur kom det sig att du valde just lund, och inte linköping t ex?

 4. Быстромонтируемые строения – это прогрессивные конструкции, которые различаются повышенной скоростью установки и мобильностью. Они представляют собой строения, заключающиеся из предварительно произведенных деталей или компонентов, которые могут быть быстрыми темпами установлены на месте развития.
  Металлокаркас здания из сэндвич панелей располагают податливостью также адаптируемостью, что разрешает легко менять и адаптировать их в соответствии с пожеланиями клиента. Это экономически лучшее и экологически долговечное решение, которое в последние годы получило маштабное распространение.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *