Jag ska vara med i Metro

Just nu håller jag på att förbereda mig för något jag egentligen inte har berättat för någon innan. Mamma fick inte ens reda på det förrän igår, och det har planerats ett tag för det här nu. Det jag gör är att jag förbereder mig inför min intervju med Saco på fredag.

Jag bloggar på Sacos ”Välja yrke”- blogg om mitt studentliv, och på fredag ska jag ta tåget upp till Halmstad och bli intervjuad och fotograferad för att vara med i Metro under Saco-mässan. Mitt ansikte kommer alltså tryckas upp någon miljon gånger på tidningar, men för att det ska tryckas upp måste jag förbereda mig. Jag måste hitta blogginlägg som bäst beskriver mitt studentliv, och jag ska leta efter bra bilder. Dock känns det som att det studentliv jag har haft nu är nollning, vilket betyder att man har varit rätt galen och inte direkt normal, men det är så mitt studentliv hittills har sett ut, så jag har inget annat att komma med.
Det ska i alla fall bli väldigt spännande och roligt att bli intervjuad. Bara jag inte ser lika stel ut som jag gjorde när jag blev intervjuad av KTH. Jag verkligen hatar det klippet, men det var inte direkt så att de intervjuade mig så att jag kunde känna mig bekväm. Vem skulle inte känna sig stel mitt på torget i sin gymnasieskola med en kamera i ansiktet och folk som tittar på en runt omkring liksom?

Ett svar på ”Jag ska vara med i Metro”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *