Man ser det på hans ögon…

Rasmus – Där har vi en Sverigedemokrat. Man ser det på hans ögon…
Dennis – Öhm, nej?
Christer – Ja, det var väl därför han flyttade ner hit till Skåne från Stockholm…

Man får så trevligt mottagande av sina klasskompisar ibland.

Hur som helst… Det märktes klart och tydligt att alla hade följt valvaken igår. Främst för att ingen orkade hålla ögonlocken öppna, och för att alla diskuterade politik, och självklart var Sverigedemokraterna det stora samtalsämnet. Personligen tycker jag att det är bra att de kom in i riksdagen, eller inte bra. Helst borde de ju stå utanför, men nu när de väl är med kommer de få vara med i debatter och annat. Det har de inte tidigare. Det är bara alla andra politiker som har sagt att ”Sverigedeomkraterna är dumma” och så har Sverigedemokraterna svarat: ”Nej, det är vi inte alls”. Nu kommer de aktivt få vara med i debatterna som vilket annat parti som helst, och då kommer svenska folket få höra vad de egentligen tycker om saker och ting. Det är väl ändå bra? Och så får man hoppas att folket inser hur dumma de är och så åker de ur riksdagen vid nästa val…

Ett svar på ”Man ser det på hans ögon…”

  1. Alternativt visar sig vara inte dumma alls, och får dubbelt så många mandat i nästa val? Vad det än blir, så inte blir det långtråkigt att följa!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *