Känslosam över en burk pesto

Har ni någonsin börjat gråta av att se på en pestoburk? Inte? Det har inte jag heller. Dock blev jag lite nedstämd när jag var och handlade idag. Jag tänkte laga en god pestopasta med kyckling, och till det behövdes det så klart pesto. Jag gick till hyllan för pesto och tog en burk och började läsa på den. På burken, som var från Fontana, stod det att den var tillverkad i Tyresö, mitt hem fram till för tre veckor sedan. Jag har inte haft någon särskild hemlängtan, men när jag såg Tyresö på burken längtade jag hem. Jag bor här i Rosengård helt själv, och alla mina vänner och min familj är kvar i Rosengård. Jag vill träffa dem nu!

4 svar på ”Känslosam över en burk pesto”

  1. Быстромонтируемые здания – это актуальные строения, которые различаются высокой скоростью строительства и гибкостью. Они представляют собой постройки, заключающиеся из предварительно созданных составных частей или же компонентов, которые способны быть быстрыми темпами смонтированы на пункте строительства.
    Строительство каркасных зданий из сэндвич панелей обладают гибкостью также адаптируемостью, что разрешает легко преобразовывать и модифицировать их в соответствии с запросами клиента. Это экономически результативное и экологически долговечное решение, которое в крайние годы приняло обширное распространение.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *