Jag strippade inför halva skolan

Det här är första dagen som jag är helt själv. Ingen Bonnie. Ingen pappa. Bara jag, och vet ni vad? Jag älskar det! Det är verkligen hur skönt som helst. Jag kan göra precis vad jag vill. Jag har dansat runt i lägenheten i bara kalsonger och sjungit hela kvällen samtidigt som jag har lagat mat. Det är underbart! Jag har flyttat hemifrån!

Idag var det även Nollesöndag, som jag kommer berätta mer om senare, för jag orkar inte nu, men jag kan avslöja att det innefattade att jag strippade och red på en kille i en gummibåt inför halva skolan. Ja, det är sådant man gör på nollning…

3 svar på ”Jag strippade inför halva skolan”

  1. Wow, fantastic weblog format! How long have you ever been running a blog for?
    you made running a blog glance easy. The total look of
    your site is fantastic, let alone the content! You can see similar here sklep online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *