Vem har sagt att civilingenjörer är tråkiga?

Igår var det då Nollesöndag på LTH, och för er som inte vet vad det är är det en dag då man ska fjäska som fan för Phöset (M-phöset till vänster och I-phöset till höger på bilden) och synas och höras så mycket man bara kan. Allt för att man ska bli vald som bästa nollegrupp. Enligt oss själva och alla på de 23 olika stationerna tyckte att vi var bäst. En station sa till och med att vi var de bästa på flera år. Därför skulle vi bli rätt missnöjda ifall vi nu inte vinner.

Hur som helt lyckades vi väldigt bra med att synas och höras. Vi hade gjort en historia som vi berättade på alla stationer med en tillhörande show. Den uppskattades kan man lugnt säga. Dock kom inte det bästa förrän vi kom till M-phösets tält. Det är de man som maskinare ska smöra för allra mest, och det kan man lugnt sagt säga att vi gjorde. Vi masserade dem, vi bjöd dem på alkohol och vi satte upp en strippshow för dem, och det är där jag kom in. Man kan säga att jag var lite av huvudnumret. Jag stod i mitten och red/strippade på en kille i typ fem minuter, medan alla andra stod runt omkring och dansade och hade sig. Det var hur roligt som helst! Vilken kick man får alltså! Ja, nu kommer alla mina kompisar säga: ”Men det gjorde du ju redan på balen i 9:an”, men det är en helt annan historia det. Hur som helst har jag nu blivit vald till att vara med i cheerleader-gruppen, som bara innehåller killar, som ska heja under tävlingar som är framöver. Det var tydligen de som var mest vilda igår som blev valda, så ni kan ju förstå vad jag hade för mig.

Vi fick även bada i Sjön sjön vilket är en liten sjö vid LTH. En väldigt smutsig och äcklig sjö. I Sjön sjön finns Ön ön, och den skulle vi simma ett varv runt och sedan göra ett spex på Ön ön. Vad gjorde då vår grupp? Jo, bi sjöng som vanligt och strippade. Det är min grupp det… Som ni kanske märker tycker vi om att strippa. Vem har sagt att civilingenjörer är tråkiga?

Nollesöndagen är nog bland det bästa jag har varit med om. Hela studentlivet är helt underbart! Alla borde få uppleva det. Nu ska jag dock fokusera på att bli vald som årets bästa cheerleader, och för att göra det gäller det bara att vara så slampig som möjligt, så det är bara att börja klä av sig, för jag ska vinna!


Det var helt underbart att strippa inför Phöset. Okej, jag låter lite slampig, men vafan. Man går bara på universitetet en gång. Det finns massor med andra bilder där man verkligen ser vad vi höll på med, men jag får inte lägga upp dem av förståeliga skäl.


En station var att man skulle spela teater och använda saker de som höll i den kastade in. Det blev att vi spelade Mysteriet på Greveholm eftersom vi är Mysteriet på Maskin, och jag fick spela pappan som klättrade upp på taket och fixade parabolen. 

Som ni ser är inte Sjön sjön den mysigaste sjön att bada i. Dessutom var det otroligt kall!


Yodah peppade oss att dansa och sjunga mer


Vi fick leka charader också, och jag skulle visa ”Insidan av låren”, vilket egentligen var rätt enkelt.

69 svar på ”Vem har sagt att civilingenjörer är tråkiga?”

 1. Wow, incredible weblog format! How long have you been running a
  blog for? you made running a blog glance easy. The overall look of your site is excellent,
  as well as the content! You can see similar here sklep online

 2. PBN sites
  We will create a web of private blog network sites!

  Advantages of our private blog network:

  We execute everything SO THAT GOOGLE does not understand that this A privately-owned blog network!!!

  1- We purchase domains from distinct registrars

  2- The main site is hosted on a VPS server (VPS is high-speed hosting)

  3- Additional sites are on different hostings

  4- We assign a unique Google profile to each site with verification in Search Console.

  5- We create websites on WP, we don’t employ plugins with assisted by which malware penetrate and through which pages on your websites are produced.

  6- We do not duplicate templates and use only exclusive text and pictures

  We refrain from work with website design; the client, if desired, can then edit the websites to suit his wishes

 3. game1kb.com
  지도에는 여러 개의 체스 말이 있고 체스 말이 Zhen Guofu가 사용할 수 있는 힘을 대체했습니다.동시에 Yang Yiqing은 토론을 계속하기 위해 Baoding의 관련 상인을 초대하기 시작했습니다.

 4. geinoutime.com
  그렇게 말하면서 그는 몇 마일을 질주했지만 여기로 달려오는 사람들은 셀 수 없이 많았다.그렇게 말하면서 남자는 멀리 있는 헛간을 가리켰다. ”먼저 가서 배를 채우시오.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *