Hej då Tyresö

Det här blir mitt sista inlägg som Tyresö bo. Jag ska snart hoppa in i bilen och åka till tåget som tar mig till Malmö. Jag vet inte riktigt vad jag ska känna nu, och jag vet inte heller vad jag känner. Dock vet jag att det kommer var deprimerande att lämna Tyresö. Mitt hem för de senaste 20 åren. Det som väntar mig i Malmö och Lund är dock något jag verkligen längtar till och tycker ska bli spännande. Fast dte är ju fortfarande läskigt som fan.

Okej, jag ska åka hemifrån om en halvtimme nu, och det här börjar bli riktigt läskigt, men det är bara att stå ut med det.

Hej då Tyresö!

Ps. Jag vet inte hur jag har med Internetuppkoppling där nere för några dagar, så det kanske inte blir några inlägg på ett tag.

8 svar på ”Hej då Tyresö”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *