Vad gör den reklam för!?

Är det någon som förstår vad det här är reklam för? Jag har stått och stirrat på den ett antal gånger och fått konstiga blickar från folk runt omkring mig, men jag förstår inte. Vad gör den reklam för!? 

7 svar på ”Vad gör den reklam för!?”

  1. Sv: Nej jag tror inte att hon står snett, hon har en sned stjärt helt enkelt. Så måste det vara. 😉

    Och ja, det vore otroligt dumt. Men är det reklam för något annat så är det ännu dummare. Haha! 🙂

  2. I am an investor of gate io, I have consulted a lot of information, I hope to upgrade my investment strategy with a new model. Your article creation ideas have given me a lot of inspiration, but I still have some doubts. I wonder if you can help me? Thanks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *