Damn you mögligt bröd!

Jag har bestämt att det här ska bli en bra dag, men det är mycket som talar emot det för tillfället. Jag har sovit hur dåligt som helst, jag tror att jag håller på att bli sjuk, vilket kan bero på att jag åt mögligt bröd igår men märkte det inte förrän efteråt och cykeln jag ringde på var redan såld. Dock sa han jag ringde till att han hade en röd herrcykel som var mycket bättre, så jag ska åka och prova den vid klockan fyra. Det är bara att hoppas på att den är bra. Den är helt oanvänd dessutom. Det ska bli intressant, men just nu känns det bara som att jag ska spy. Damn you mögligt bröd och fem portioner på mongoliska buffén!

2 svar på ”Damn you mögligt bröd!”

  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *