”Jag ska få din att bli stor, Dennis”

När jag är med Fanny är jag annorlunda än vad jag annars är. Det är i alla fall så jag känner det. Vår vänskap är mer mogen på något sätt. Det är svårt att förklara, men jag har i alla fall aldrig tråkigt när jag är med Fanny. 
Jag mötte upp henne vid stallet, och sedan cyklade vi iväg till centrum och köpte glass, eller rättare sagt jag köpte glass, och Fanny sa att jag skulle betala. Det blev en magnum classic för mig. Väldigt chockerande. Jag som inte alls alltid tar det och inte alls tycker om choklad…
När vi sedan kom hem till Fanny spelade vi Tantrix. Det är ett brickspel där man ska få en så lång orm som möjligt, och det gäller att förstöra för varandra. Det är väldigt roligt. I alla fall när man vinner, vilket jag också gjorde, och därför är det ett väldigt roligt spel. Dock sa Fanny en väldigt massa saker som kan misstolkas när vi spelade som till exempel ”Jag ska få din att bli stor, Dennis. Tolka det som ni vill…
Vi ska ses igen på fredag, vilket typ är ett rekord för oss den här sommaren. Vi har inte träffats alls, men eftersom jag flyttar om 17 dagar, måste vi ses mer. Det blir lite svårt att göra det när jag väl har flyttat nämligen…

Jag höll på att förlora, och då ser man ut så här…

5 svar på ””Jag ska få din att bli stor, Dennis””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *