Jag hoppas på min cykel… Igen…

Jag har inte träffat min kompis Fanny på hela sommaren, men nu ska jag ta och cykla iväg och möta henne. Det ska blir riktigt roligt för jag saknar henne verkligen. Jag har ingen aning om vad vi ska hitta på, men vi brukar alltid ha roligt tillsammans, så ingen risk för tristess i alla fall.

6 svar på ”Jag hoppas på min cykel… Igen…”

  1. I am a student of BAK College. The recent paper competition gave me a lot of headaches, and I checked a lot of information. Finally, after reading your article, it suddenly dawned on me that I can still have such an idea. grateful. But I still have some questions, hope you can help me.

  2. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *