Min lillasyster är jag?

Min lillasyster Claudia och jag är inte lika över huvudtaget. Om man inte vet det skulle man inte tro att vi var syskon för vi är varandras motsatser. Dock verkar programmet iPhoto se likheter i alla fall, för den tror att Claudia är jag när den kör sin ansiktsigenkänning. Tänk att det krävs ett datorprogram för att känna igen likheter mellan Claudia och mig.

Det roliga är ju att alla bilder som kom med är otroligt vackra. Ni har inte sett en vackrare bild på mig än den nere i det högra hörnet, eller hur?

11 svar på ”Min lillasyster är jag?”

  1. Планируете поездку на Азовское побережье и нужен надежный трансфер? Наша служба Ugtaksi.ru Трансфер предлагает надежные услуги такси с опытными водителями и надежным сервисом.

  2. Ссылка на darknet площадки с разными позициями и широким ассортиментом, где сможете найти необходимые возможности доступ к buying products blacksprut com net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *