På äventyr med min dator

Idag är dagen då jag skulle ha börjat på mitt första jobb och varit trevlig i en kassa, men det blev som sagt inte så, men jag är inte bitter. Istället sitter jag här i vardagsrummet och leker med min dator. Det är ju mycket man måste lära sig som till exempel hur man tar bilder och fixar i programmet iPhoto. Känslan av att inte behöva sitta vid skrivbordet tar nog ett tag att vänja sig vid. Jag kan sitta precis var jag vill nu! Och det upptäckte alla andra när bärbara datorer gick om stationära för ungefär fem år sedan, men jag är som sagt efter med allting. Ingen hipster här inte…

12 svar på ”På äventyr med min dator”

  1. Somebody essentially lend a hand to make seriously articles I’d state. This is the first time I frequented your web page and to this point? I surprised with the research you made to create this actual publish amazing. Wonderful task!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *