Pride park here I come!


Nu ska jag ta mitt inte perfekta jag och åka till Pride park. Det är invigningsshow och Michael jackson- kväll idag, så det ska bli riktigt roligt. Om jag känner mig och Alex rätt kommer vi gå runt där i parken och stirra på snygga killar och önska att vi var tillsammans med dem. Vi är som småtjejer ibland, men det är roligt, så varför inte?

Om ni mot förmodan är där (nu leker jag storbloggare här) skulle befinna er på Pride och se mig är det bara komma fram och hälsa. Jag blir alltid lika livrädd av att träffa nytt folk. Nu kanske ni trodde att jag skulle ha skrivit något i stil med “Det är alltid lika roligt att träffa nytt folk”, men det gjorde jag inte. så var det med det…

26 svar på ”Pride park here I come!”

  1. hahaha fin blogg du har.. 😉

    hur har du fått den där rutan elr ja den där med reaktioner som man kan klicka och säga vad man tycker?:P
    är det ngt som alla kan ha elr?.. för jag tyckte att det är en smart idé och man kanske kan ha det på devote bloggar!? 😀

    allt bra med dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *