Sexställningen Bananen hos SSU någon?


Dag ett på Pridefestivalen är för länge sedan avklarad, men jag kom inte hem förrän imorse. Vi hade det verkligen hur roligt som helst trots att vi spenderade den mesta tiden inne i SSU:s tält och visade vår sexställning Bananen. Vi ska få pris för den idag för alla tyckte att den var så bra så de röstade på den. Av någon anledning känns det som att Pride alltid handlar om sex, könsorgan och sexleksaker. Om ni kommer till Pride park så vet ni varför. Det är som att hbt är lika med sex. Det ligger visserligen något i det, men ändå.

Det bästa under hela kvällen var dock Hyllad med Petra Mede. Hon var hur rolig som helst och det var fler som var där och tittade på henne på den lilla kulturscenen än det var vid konserten vid stora scenen. Lite felplanering av ledningen där kanske?

Jag hade det i alla fall jättetrevligt och ikväll är det schlagerkvällen som gäller och då är det drag kan jag säga! 20000 bögar och flator som hoppar upp och ner och sjunger med för full hals. Det är mäktigt det!

Eftersom Pride Park i år ligger ute på Gärdet har de satt in extrabussar som heter Pride Expressen. Gissa om “vanligt” folk stirrade på den när vi åkte förbi…
Inne på Sjöhistoriska museet fick man prova olika uniformer, som självklart var alldeles för stora, och det var ju tvungen att dra med de andra på. Jag skulle bli fotad i uniform! Dock var ungefär lika avslappnad som jag var när KTH kom och filmade mig i skolan…
Pridegänget till er tjänst!

Petra Mede var grymt bra! Hon tog över showen totalt trots att det avr hon som skulle bli intervjuad och inte tvärt om.

12 svar på ”Sexställningen Bananen hos SSU någon?”

  1. Currency exchange rates provided by CryptoRatesXE However, whenever you purchase, please check the SpaceGrime Cryptocurrency Price first, and then buy. Also, if you have ever experienced scams dealing with crypto, please read here to know more. How do you feel about SpaceGrime today? Vote to see results Embed code with ads and without direct link to website How do you feel about SpaceGrime today? Vote to see results Custom scripts and ideas shared by our users. How much SpaceGrime is in circulation?The circulating supply of $GRIMEX is 35003236667428941 and it has a total supply of 696969696969697000 tokens. The tokens are available on the BSC network. Crypto-to-crypto trading, such as selling USDT for BTC Total USD Raised Embed code without ads and with direct link to website SpaceGrime has 1,605 subscribers on r spacegrime subreddit, which is 0.00% more than 30 days ago.
    http://sylc.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=152055
    For devs that embed BEE Plugin. According to our project roadmap, there will be a total of 4 rate halving in the entire project roadmap. The 1st rate halving (-> 0.8 Bee Hour) is done on 8 Dec 2020 when we have reached 100k users worldwide. The 2nd, 3rd and 4th rate halving happen when the entire Bee population has grown to 1 million (-> 0.4 Bee Hour), 10 million (-> 0.2 Bee Hour), 100 million (-> 0.1 Bee Hour) and eventually there will be 0 new supply of Bee when the user base is 1 billion worldwide. Crypto Investment When i try to invite somebody, they ask me for permission to use my contacts. I did not allow it, and it worked normal after that. I denied many other permission and have not had problems. So i think that bee is just copy of pi network, just not that good organised. And i do not think that they are a scam. That is just my opinion, maybe i am wrong, but in time of writing, bee has more than 6 million active users.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *