Jag blir tillfredsställd av att dammsuga

Att dammsuga måste vara något bland det tråkigaste som finns, men det är något tillfredsställande att höra massa smuts åka upp i röret, och man kan minst sagt säga att jag då blev tillfredsställd när jag blev tvingad att dammsuga i källaren. Jag tror inte att vi har dammsugit där någon gång alls faktiskt. Det var byggdamm, torv, spindelnät och döda insekter överallt. Det blir som en bekräftelse till att man är duktig när man dammsuger när man hör att det kommer upp smuts.

Trots att jag blir tillfredsställd (misstolka inte det där nu!) av att dammsuga nere i källaren, kan jag inte låta bli att titta mig över axeln lite då och då. Det bor nämligen zombies nere i källaren, och jag tycker inte om dem. Dock är de så smart att de alltid gömmer sig när jag kommer ner så att jag får undra var de är någonstans. De är riktigt onda!

2 svar på ”Jag blir tillfredsställd av att dammsuga”

  1. Ja men det ÄR tillfredsställande att dammsuga, att städa överhuvudtaget tycker jag. När jag har städat klart lägenheten kan jag gå runt hur länge som helst med en nöjd min och händerna i sidorna och bara titta på mitt verk! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *