Min högerarm har fått nog

Efter en timme och 54 minuters framför datorn har min högerarm fått nog, och jag känner mig helt slutkörd. Att dra dra med högerarmen hela tiden medan man koncentrerar sig fullt på datorskärmen är jobbigare än vad det verkar. Att jag ens orkade så länge förstår jag inte riktigt.

Jag orkar helt enkelt inte jobba något mer just nu med mitt researcharbete. Jag har sammanlagt skrivit 1019 rader i mitt excelark och det har tagit mig 18 timmar och 25 minuter att göra det. Min högerarm känns helt förstörd. Kul att få musarm… Inte riktigt va?

Nä, nu tar jag och lagar lunch så får mitt ”älskade” excelark ta och sakna mig lite. Troligtvis hela dagen…

8 svar på ”Min högerarm har fått nog”

  1. Ja jisses, mer ren i tanken än så är man inte… 😀 Hur långt innebär det att du ko… Hur lång är… Hur stor… Hur många rader ska det bli när du är klar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *