Planeringsfreaket attackerar min garderob


Min garderob går inte säker just nu. Jag har lust att bara hoppa in i den, kasta ut allting och sortera. Planeringsfreaket i mig har kommit fram igen, och det har jag mitt antagningsbesked till universitetet att tacka. Allt som finns i mitt huvud är nu vad jag ska ha med mig till Lund, vad jag måste köpa nytt, vad jag ska ha för bredbandsuppkoppling, att jag måste köpa en ny dator, att jag ska skaffa en bostad, när jag måste åka ner till Lund och hur jag ska göra med ekonomin. Allt på samma gång. Dock har jag inte sagt att jag inte tycker om det. Jag älskar att planera och göra allting strukturerat. Jag fick ju mina MVG:n av en anledning, eller hur?

Men min garderob går inte säker. Fast det kanske är bäst att vänta med att sortera. Jag flyttar trots allt inte förrän om en månad, men det är mycket jag måste göra på den här månaden. “Vad roligt det ska bli!”, säger planeringsfreaket, andas tungt och tittar bort drömmande. Inte bra…

32 svar på ”Planeringsfreaket attackerar min garderob”

  1. Oj oj oj MVG! Det är bra det! 😀 Själv har jag bara futtiga G:n (Hoppade av gymnasiet och läste upp till G när jag var 17, ska läsa upp yttligare).

    😀

  2. Wow, marvelous weblog layout! How lengthy have you been running a blog for?
    you made blogging look easy. The overall look of your site is great, as neatly
    as the content material! You can see similar here
    sklep online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *