Finns det något roligare än att reta sina småsyskon?


Alex dissade mig när vi skulle åka och bada för att han var “trött” (att jag ringde och väckte honom vid 11 för att säga att antagningsbeskedet hade kommit är bara smådetaljer), cyklade jag ner till Alby och badade med Cassandra och Ronja istället. Det var hur roligt som helst! Vem visste att det var så roligt att vara en irriterande storebror? Okej, det visste jag redan. Det är en av mina stora hobbys här i livet – retas och vara en irriterande storebror. Visst låter jag som en underbar människa? Sedan av ingen som helst anledning började Cassandra kleta in sand i mitt hår. Var kom det ifrån liksom? Jag hade ju inte gjort någonting alls…

Tro det eller ej så var jag ingen badkruka idag. Jag låste i princip bara cykeln och hoppade i vattnet på en gång. Jag låg där i i någon timme eller så. Det var ju så skönt! Jag tillhör den lilla grupp som inte tycker om värmen och solen. 25 grader och halvmolnigt, det är grejer det! Därför är det skönt att vara i vattnet, men till slut fick jag nog, och då gick jag upp och läste istället, medan Ronja och Cassandra undrade hur jag kunde läsa en bok på 900 sidor och hur jag kunde få MVG i alla ämnen, så jag gav mitt vanliga svar – det är bara att plugga. Av någon anledning tycker inte folk om det svaret…

10 svar på ”Finns det något roligare än att reta sina småsyskon?”

  1. Wow! MVG i alla ämnen är imponerande även om man pluggar. Teori fastnar inte hos alla, det är lätt att tro när man själv får till det, men det finns de som inte kan. Kanske om de hade fått hjälp med teknik och/eller självförtroende, men ändå. Här är det förresten 32 grader i skuggan just nu. Svettigt.

  2. Skönt att det finns fler än jag som inte diggar värmen. 🙂 Allt blir ju bara så jobbigt. 🙁

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *