”Please Like Me” på SVT Flow

Som jag har berättat innan är jag totalt beroende att att titta på TV-serier. Det är något med att gräva ner sig i andras berättelser och se vad som händer i deras liv. En av serierna jag har fastnat för den här sommaren är den australienska serien ”Please Like Me”. Den handlar om den homosexuella killen Josh och hans kompisgäng. Det är en väldigt söt serie som man blir väldigt glad av att se på.

Anledningen till att jag tar upp ”Please Like Me” nu är för att SVT Flow har börjat visa serien igen, så det är ett ypperligt tillfälle för er att börja se på den nu. Första avsnittet visas i två veckor till, så vänta inte för länge. Ni kan titta på serien här. Se till att titta på serien nu. Ni kommer definitivt inte att ångra er!

Ett svar på ””Please Like Me” på SVT Flow”

  1. Wow, incredible blog layout! How long have you
    ever been running a blog for? you made running a blog glance
    easy. The total glance of your site is magnificent, as neatly as the content material!
    You can see similar here najlepszy sklep

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *