Med utsikt över Malmö och Barsebäck

Det blev att jag tog en promenad igår efter middagen. Istället för att gå till Ladugårdsmarken, dit jag brukar gå, gick jag mot MAX IV och kullarna vid motorvägen. Det var ett tag sedan jag var där, och nu med min nya kamera tänkte jag att jag kunde fotografera lite där, och det är jag glad för att jag gjorde. Det är en otroligt fin utsikt från kullarna.

// I took a walk after dinner last night. Instead of going to Ladugårdsmarken, as I usually do, I went to MAX IV and the hills by the freeway. It has been a while since I was there, and I thought I could take som pictures with my new camera, and I’m happy that I did. It’s an incredible view from the hills. //

Man såg Barsebäck från kullarna
// You could see Barsebäck from the hills //

Man kunde till och med se Malmö och Öresundsbron
// You could even see Malmö and Öresund Bridge //

39 svar på ”Med utsikt över Malmö och Barsebäck”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *