Småändringar på bloggen till det bättre

Det är 25 grader och sol ute, så vad är det naturliga att göra? Jo, sitta inne och designa om bloggen så klart. Det är inte mycket som har ändrats egentligen, men det har i alla fall blivit till det bättre. Det jag har gjort är att göra själva blogginläggsfältet större så att jag kan lägga in större bilder. På så sätt presenteras bilderna bättre. Dessutom har jag fixat ikoner, högst upp i sidokolumnen, för alla sociala medier jag finns på så att ni lätt kan klicka på dem och följa mig där. Det kommer säkert komma mer småändring i framtiden, för jag tycker det är roligt och sitta och pilla med design.

// It’s 25 degrees and sunny outside, so what is the natural thing to do? To sit inside and redesign the blog of course. It’s not much that has been changed, but it has been changes for the better. What I have done is that I’ve made to post field bigger so that I can put in bigger pictures in the posts. In that way the pictures are presented better. I’ve also put in icons for all social media platforms I’m on, so you easily can follow me there. It will surely be more changes in the future, because I like to play with the design. //

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *