Bli kompis med en gås

Det är lätt att hitta nya kompisar. Vem har sagt att de behöver vara människor liksom? Det är bara att ta sin kamera och gå till gässen i Pildammsparken så har du massor med nya kompisar. Dock tror jag att de var mer intresserade av att bli fotograferade än att faktiskt bli min kompis, men det hindrade inte mig från att ta bra bilder på dem. Synd bara att de inte har något instagramkonto så att de kan  visa bilderna för sina gässkompisar. De har ju naturliga ”duck face” så de behöver inte ens göra till sig á la fjortisar. Det måste vara svårt för dem att inte få visa upp denna naturbegåvning för internet… Sorgligt det där…
// It’s easy to find new friends. Who said that they have to be human? You only have to take your camera to the geese in Pildammsparken, and then you have a lot of new friends. I think they were more interested in getting photographed than being my friend though, but that didn’t stop me from taking good pictures of them. Sadly they don’t have any instagram account so they can show the pictures to their geese friends. They have natural ”duck faces” so they don’t even have to try ’a la teenage girls. It must be hard for them not be able to show their natural talent on the Internet. It’s sad… //

4 svar på ”Bli kompis med en gås”

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *