Göra konst av folk som ramlar

Fotot taget av Sandro Giordano

Som jag har berättat innan har jag blivit totalt beroende av Instagram. Detta leder till att jag tittar på väldigt många bilder som folk lägger upp. Dock följer jag inte så många konton. Det krävs en hel del för att jag faktiskt ska följa någon. Sandro Giordanos konto __remmidemmi har dock det där lilla extra. Hela kontot går ut på att han fotograferar folk som har ramlat i roliga situationer. Det är genialiskt! Bilderna är vackra, färgglada och otroligt väl uttänkta. Det är inte konstigt att han nu har blivit min nya favorit på Instagram.

// As I have told you before, I have become addicted to Instagram. This leads to that I’m looking at a lot of pictures that people post. This don’t mean that I follow a lot of people though. They have to have that something to make me follow them. Sandro Giordano’s account __remmidemmi has that something. The whole account is about taking pictures of people that has fallen in funny situations. It’s brilliant! The pictures are beautiful, colorful and extremely well thought out. It’s not strange that he now is my new favorite on Instagram. //

4 svar på ”Göra konst av folk som ramlar”

  1. Åh, jag älskar konst på detta sättet. Så otroligt fint och nytänkande, man kan göra konst av ALLT det gäller bara att finna det vackra i allt och göra det på sitt sätt. 🙂 Jobbade med detta på gymnasiet (gick Bild&form) så jag måste spana in detta konto. Tack för tipset! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *