Konsten att packa för en vecka

Det här med att packa inför en resa är liten kluven upplevelse för mig. När det gäller vad jag ska ha med mig har jag enorm beslutsångest. ”Vad händer om det börjar ösregna i det här öknen jag ska åka till? Bäst att jag tar med mig regnställ och gummistövlar”. Ungefär så tänker jag när jag packar. Därför har jag alltid med mig alldeles för mycket och säger varje gång att jag inte ska ta med mig lika mycket till nästa resa.

Det jag då tycker är roligt med att packa ner denna massiva mängd saker i min otroligt snygga gula resväska är att jag får leka Tetris för att försöka optimera volymutnyttjandet av resväskan. Och om jag får säga det själv har jag blivit riktigt bra på det. Ni anar inte hur mycket jag lyckas få ner i den. Att jag sedan måste sätta mig på väskan för att kunna stänga den är smådetaljer.

Så vad tar jag med mig denna gång för en veckas midsommarfirande? Jo, följande:

 • Badbyxor
 • Två par jeans
 • Mjukisbyxor
 • Fem stycken t-shirts
 • Ett linne
 • Sju par kalsonger
 • 12 par strumpor
 • Ett par shorts
 • Två tröjor
 • Fyra skjortor
 • En jacka
 • Ett regnställ
 • Ett par träningsbyxor
 • Ett par korta träningstights
 • Ett par joggingskor
 • Träningshörlurar
 • Träningsarmband
 • Laptop
 • iPad
 • Två necessärer fyllda med allt möjligt
 • Ett par skor
 • Två skärp
 • Två klockor
 • Två slipsar
 • Två par glasögon
 • En bok
 • En kamera
 • En hårtork
 • Laddare till alla teknikprylar jag tar med mig
 • Lite proteinpulver och andra kosttillskott
Ja, som ni märker har jag med mig precis lagom packning för sju dagar. Det är ju fullt rimligt att jag ramlar ner i sjön flera gånger så att jag behöver 12 par strumpor…

35 svar på ”Konsten att packa för en vecka”

 1. Det där med packa är inte lätt…. jag brukar ha en gigantisk när jag åker till mina föräldrar så de tror nästan jag skall flytta hem igen 🙂

  jodå, blogg.se hade med sökord, men då måste man vara pro, och det betalar jag inte för, inte för en funktion man använder då och då… och de andra funktionerna behövs inte 🙂 och domän namn har jag ju redan.. skall kolla på goggel, vore kul och se haha.

 2. har inget webbhotell, har bara köpt mitt domännamn, annars hade det säkert funnits där. Var inne och kolla med hitta inget, får fråga sambon när han kommer hem om han vet, han kan sånt bättre än jag, det är ändå hans jobb 🙂

 3. Haha jag flyger till London på Tisdag och har bestämt mig för att endast ha med mig ett handbagage… Vill inte ens tänka på hur det kommer att gå, kanske borde man ha med sig en väska iallafall? Men det är ju såå trist att vänta på sin väska när det finns så mycket annat att upptäcka. 🙂

 4. Sv: Tack så mycket ! 🙂 Dagen har gått bra!

  Det där med att packa är jag inte duktig på enligt sambon. Sist jag packade för våran tid i husvagnen så frågade sambon om jag tänkt att vi skulle bosätta oss där för evighet haha!

 5. Haha jag är lite likadan…. men ska man inte utomlands brukar det gå bra, men utomlands blir det jobbigare när man sen vill köpa med sig en massa hem!

  puss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *