Öka nivån på glädjekontot

Nu när jag har sommarlov har jag av naturliga skäl inte varit vid skolan på ett tag. Jag behövde dock skriva ut några papper idag, så jag tog en promenad till skolan. Framför skolan finns det en stor gräsmatta. Den brukar, som man hör på namnet, bestå av gräs, men nu när jag gick förbi den var den full av prästkragar. Den var verkligen full utav dem, och det gjorde mig så glad.

Under den senaste läsperioden i skolan har det varit väldigt stressigt, så jag har inte varit mitt vanliga glada jag. Därför har jag bestämt att den här sommaren också ska vara ett tillfälle för mig att öka nivån på mitt glädjekonto. Göra saker som gör mig glad. Träna, gå på promenad, sätta mig på något mysigt ställe och läsa en bra bok. Ja, det kommer bli en bra sommar det här.

9 svar på ”Öka nivån på glädjekontot”

  1. Wow, fantastic blog structure! How lengthy have you been running a blog for?

    you made blogging look easy. The full look of your site is wonderful, let alone the content!
    You can see similar here sklep online

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *