Anledningen till att gå och handla

”Om du inte går och handlar har du inget att äta, och om du inte har något att äta så kommer du bli jättejättesmal, och om du är jättejättesmal kommer ingen kunna se dig, och om ingen ser dig kommer du inte ha några kompisar kvar, och om du inte har några kompisar kvar kommer du inte vilja leva längre, och då kommer du att dö!! Därför ska du gå och handla”


Jag är bra på att peppa Karola att gå att handla…

29 svar på ”Anledningen till att gå och handla”

  1. A person essentially help to make critically posts I’d state. That is the first time I frequented your website page and to this point? I surprised with the research you made to create this actual submit incredible. Wonderful job!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *