Vad gör man efter nollningen?

Nu när nollningen är över har jag upptäckt ett litet problem – jag har inget att göra. Jag har fått kompisar i skolan, men jag har inte fått någon som jag känner att jag kan ringa till än. Det tar trots allt ett tag, och det är där problemet kommer. Innan har jag haft nollning och träffat alla hela tiden inklusive på helgerna, men nu är det inget sådant längre.

Igår hade jag dock en jättetrevlig kväll med idol och spel hemma hos mig med några från huset, och ikväll är det fest med utbytesstudenterna i huset, men jag vill ju hitta på något under dagen. Något lär jag väl hitta på. Annars kan jag ju plugga hela dagen. Kul…

2 svar på ”Vad gör man efter nollningen?”

  1. Wow, superb blog structure! How long have you ever been running a
    blog for? you made blogging look easy. The full glance
    of your website is excellent, let alone the content material!

    You can see similar here sklep internetowy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *