Mysteriet på maskin är bäst!

Under de här tre veckorna jag har gått på LTH har min phaddergrupp Mysteriet på maskin tävlat om att bli bästa phaddergrupp. Vi har fjäskat, vi har låtit och vi har sett till att folk har sett oss. Igår fick vi reda på vilken grupp som hade vunnit. Vilka var det då? Jo, det var vi. Mysteriet på maskin är bäst på hela maskinsektorn!

När vi fick springa upp på scenen var det verkligen ren och äkta glädje. Alla var så glada, och vissa började till och med gråta. Glädjen jag kände då över att vi hade vunnit var nästan bättre än att vinna DM i häcklöpning. Jag var så otroligt glad!

Jag säger bara det – FY FAN VAD VI ÄR BRA!!

Dock var det inte bara prisutdelningen som hände igår. Det var Nollelördag också. Därför fick jag sätta på mig min cheerleaderdräkt igen och heja på vårt luftband, vår lådbil och vår katapult. Det bästa var att vår lådbil utklassade alla andra bilar. Det var en riktigt bra Nollelördag.

En annan sak som hände var Gasquen, en finsittning för att fira att man går från nolla till etta. Det första vi fick göra var att se på en film med massa klipp från hela nollningen, och inte helt chockerande var vi i Mysteriet på maskin med en del. Vår berättelse kom med och min lapdance inför Phöset kom även med. Jag skulle ljuga om jag inte sa att jag är lite stolt över mig själv ändå.

Nu är nollningen så gott som slut, men jag ska klä ut mig till cheerleader en sista gång idag och heja på sjöslaget. Jag borde egentligen vara där nu, men jag orkade inte. Jag behövde sova…

Temat på lådbilen var Super Mario, vilket de hade gjort väldigt bra. Vi hade helt klart det bästa temat!

Min medalj är så vacker. Jag är verkligen stolt över Mysteriet på maskin. Under kvällen drack jag även tre glas med juice, för jag dricker ju inte alkohol. Jag kände mig riktigt cool där med alla andra med sina vinglas…

Alla var så fina under Gasquen. Dock ser jag lika stel ut som vanligt i kostym…

4 svar på ”Mysteriet på maskin är bäst!”

  1. FY FAN VAD NI ÄR BRA! 😀

    Snyggast cheerleadern på campus hörru 😉 Riktigt riktigt härligt att läsa att du trivs så bra efter oron innan flytten, sitter här och fånler (Y)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *