Min ”färgglada” lägenhet

Nu när min lägenhet är så gott som klar tänkte jag visa er den. Ni har ju inte fått se hur den ser ut när jag bor här. Bara tråkiga visningsbilder. Nu får ni istället se en Dennisversion. Självklart är den städad. Jag kan ju inte visa er hur den ser ut efter jag har kommit hem från skolan och har lagat mat. vad skulle ni tro om mig då liksom?

Jag älskar köksdelen, för den är så färgglad och fin, och så kommer man till skrivbord och sängdelen, och där finns det inge färg alls. Det är därför jag har börjat göra min Wall of stuff så att det kommer in lite färg där. Hur som helst älskar jag min lägenhet. Det är trots allt inte många som får en sådan här fräsch första lägenhet. Så vad tycker ni?

8 svar på ”Min ”färgglada” lägenhet”

  1. Fet brandsläckare innanför dörren,det är det första man köper om man bor i Rosengård.
    Men lägenheten är snygg.
    Ha det bäst Johannes

  2. At the beginning, I was still puzzled. Since I read your article, I have been very impressed. It has provided a lot of innovative ideas for my thesis related to gate.io. Thank u. But I still have some doubts, can you help me? Thanks.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *