Det är roligt att tvätta

Det är inte ofta man sitter med sin dator och spelar Plants vs. Zombies i tvättstugan. Jag gör i alla fall det nu, för jag gör en fuling. Jag upptäckte att kläder inte torkar så snabbt, och min tvättid är bara till klockan fyra. efter det kommer jag inte in i tvättstugan eftersom vi har ett hi-tech system här. Därför får jag sitta här i tvättstugan och vänta. Dessutom har jag ockuperat fyra torkskåp istället för ett som jag egentligen får använda, men det är ingen annan här som tvättar, så varför skulle jag inte kunna göra det liksom?

Men vem har sagt att det är tråkigt att tvätta? Det är ju bara att ha med en dator och spela, så är det hur roligt som helst!

2 svar på ”Det är roligt att tvätta”

  1. Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for?
    you made running a blog glance easy. The full look of your website
    is great, let alone the content material! You can see similar here e-commerce

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *