Operation packning har nu börjat

Äntligen får planeringsfreaket i mig lite lugn. Jag ska nämligen börja packa idag. Det är ju trots allt bara en vecka kvar tills jag flyttar, och då kan det vara rätt bra att börja packa. Dock vet jag inte var jag ska börja, och jag vet inte heller vad jag ska ta med mig från mitt rum. Ska man ta med sig bilder och prydnadssaker, eller blir det bara jobbigt? Åh, jag vet inte. Jaja, mamma kommer i alla fall över snart och hjälper mig packa, så hon får nog ta och styra och ställa tror jag. Det blir nog bäst så.

8 svar på ”Operation packning har nu börjat”

  1. sv: Haha min första månad på KTH hann jag med att bleka håret, ångra mig och lyckades missfärga det orangerött för att sedan bli svart. Rakade av mig allt och väntade lite för att sedan bli blond igen… 😀

    Det var nog ingen i min kurs som visste vem jag var egentligen…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *