Kan man dö av uttråkning?

Mitt liv är för tillfället jättetråkigt, men det är inte så konstigt. Mina vänner jobbar eller är bortresta, och jag fixar inför flytten med hemförsäkringar, hyreskontrakt och bostadsbidrag. Att fylla i formulär från försäkringskassan kan väl inte vara annat än tråkigt, eller hur? Om det inte skulle vara för The Sims 3 skulle jag nog bli galen av uttråkning. Dock borde jag nog sluta spela The Sims 3 snart, för annars kommer jag bli beroende av det. Jag känner mig allt för väl…

Vad ska ni göra för roligt idag då?

38 svar på ”Kan man dö av uttråkning?”

    1. В спешке и суете повседневной жизни иногда возникают неотложные финансовые потребности. В таких случаях на помощь приходит Yandex. Недавно, найдя сайт wikzaim, я быстро получил займ от проверенного МФО 2023 года, что стало настоящим спасением.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *