Nakna män på Hötorget

Till en början måste jag bara säga: Ni måste se på Karate kid! Den var en otroligt bra film, men det gjorde ont ibland att se dem. Så, nu kan jag gå vidare.

Jag åkte in till stan för att gå på bio med Alex och Karola. Vi är 29-trion (alla fyller år den 29:onde) och vi brukar gå på bio tillsammans, och igår blev det då Karate kid, men innan bion satte vi oss vid Hötorget och tog det lugnt, och det var då allt roligt. Det började med att jag tittade upp i ett fönster. Vad händer där? Jo, där står en naken man så att man bara ser överkroppen och hans högerarm rörde sig på ett väldigt misstänksamt sätt. Tolka det som ni vill. Jag vet hur jag tolkar det i alla fall. Sedan började Karola prata:

Karola – Alex, du sa att killen jag träffar och killen Dennis träffade låg på samma nivå?
Alex – Ja?
Karola – Och du sa att Dennis kan få något mycket bättre, men du sa att min kille såg okej ut…
Alex – Öhm…
Jag – HAHAHAHAHA!

Jag har inte skrattat så mycket på länge. Det är så roligt att se Alex ta sig ur en knivig situation, vilket han självklart också gjorde, för det är trots Alex. Jag har sagt det förut och jag säger det igen – min och Alex vänskap går ut på mobbning av varandra. Punkt.

En naken man stod i ett fönster på Hötorget och torkade sig i skrevet

4 svar på ”Nakna män på Hötorget”

  1. Haha. Dennis, du lämnar ju ut information. Som utomstående fattar man ju inte.

    Karola – Alex, du sa att killen jag träffar och killen Dennis träffade låg på samma nivå?
    Alex – Ja?
    Karola – Och du sa att Dennis kan få något mycket bättre men du sa att min kille såg okej ut…

    Hahahaha ^^

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *