”Flytta hemifrån”-listan

Det är mycket som behövs planeras innan en flytt, så jag sitter nu och skriver en lista på allt jag måste ha med mig och fixa. Det är lätt att glömma bort saker som man annars inte tänker på. Hemförsäkring, skurmopp, potatisskalare. Vem tänker på det? Inte gjorde jag det till en början i alla fall. Jag slår vad om att när jag väl kommer ner till Skåne kommer upptäcka att jag har glömt ett dussintals saker och måste åka iväg till IKEA för att köpa det.

Har ni något som ni tror att jag kommer att glömma?

31 svar på ””Flytta hemifrån”-listan”

  1. Första kvällen i ny lägenhet: Vi måste ha mat! Korv och spaghetti inhandlas. Inget durkslag. Lugnt, vi häller av försiktigt… Heller inget stekfett – men vem behöver sånt, det här går bra! Just fasen, vi kanske måste packa upp tallrikarna! *rotar runt i lådorna* Yes, ready to go! Åh, bara ett par bestick… Det var en bra kväll, men jisses, man vet inte allt innan man behöver det. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *