Jag är avundsjuk på tjejer

Har ni någonsin gått in i en klädaffär och tänkt på hur extremt mycket större tjejavdelningen är än killarnas? Killar kan välja på byxor eller shorts och till det ha en skjorta, t-shirt eller tröja. Det är killars valmöjligheter i stort. Tjejer däremot kan ha thights, kjol, klänning, strumpbyxor plus det som killar kan ha. Nu har jag dessutom glömt en massa klädesplagg. Hur orättvist är inte det?

Om jag vore tjej skulle jag gå runt i en snygg klänning och klackskor precis hela tiden. Jag må vara kille, men klackskor är så grymt snygga! När jag var en liten pojke och mina föräldrar inte tog hand om mig så att jag fick vara hos en vän till familjen (det låter värre än vad det var. Min mamma var på sjukhus med min lillasyster och pappa jobbade), och det första jag gjorde när jag kom dit var att klä av mig alla kläder och gå runt i klackskor. Dessutom ville jag alltid ha nagellack, men det skulle vara genomskinligt så att det inte syntes. Man kan ju tycka att mina föräldrar borde ha förstått redan då att jag var bög, men det gjorde de inte.

Tjejkläder är så mycket finare än killkläder. Jag vill också kunna gå runt i klackskor och klänning, dock bara om jag skulle vara tjej själv. Jag är ju inte en liten pojke längre. Nä, jag är avundsjuk på er tjejer helt enkelt.

Och med tanke på hur dålig jag är på att försöka se sur och avundsjuk ut tror jag att jag håller mig till att vara glad och le istället…

8 svar på ”Jag är avundsjuk på tjejer”

  1. Precis! Det är mycket större valfrihet för tjejer! Men jag måste säga att jag vänjt mig. Nu nöjer jag mig med att få vara med välja ut kläder till min flickvän då och då. Tex när jag ska fotografera henne.

  2. Разрешение на строительство — это государственный удостоверение, предоставленный полномочными ведомствами государственной власти или местного управления, который допускает начать строительную деятельность или исполнение строительных работ.
    Разрешение на строительство в москве формулирует правовые основания и нормы к строительной деятельности, включая допустимые разновидности работ, предусмотренные материалы и приемы, а также включает строительные нормы и наборы безопасности. Получение разрешения на строительные работы является обязательным документов для строительной сферы.

  3. Быстромонтируемые строения – это актуальные здания, которые отличаются высокой скоростью установки и гибкостью. Они представляют собой сооружения, состоящие из предварительно выделанных компонентов или компонентов, которые имеют возможность быть быстрыми темпами смонтированы в участке развития.
    Быстровозводимые каркасные здания владеют гибкостью также адаптируемостью, что разрешает легко преобразовывать а также модифицировать их в соответствии с интересами заказчика. Это экономически результативное а также экологически надежное решение, которое в крайние лета заполучило обширное распространение.

  4. Быстромонтируемые строения – это новейшие здания, которые отличаются высокой скоростью строительства и гибкостью. Они представляют собой сооруженные объекты, состоящие из заранее созданных составляющих либо узлов, которые способны быть скоро установлены в территории застройки.
    Производство быстровозводимых зданий располагают гибкостью также адаптируемостью, что дает возможность легко изменять и модифицировать их в соответствии с запросами покупателя. Это экономически лучшее и экологически долговечное решение, которое в крайние лета приобрело широкое распространение.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *