Kungen begår självmord!


Pappa ropade på mig och frågade ifall jag ville vara med och spela Plump, så jag sprang ner, och så började vi spela. Efter ett tag upptäckte jag något som jag aldrig har sett förut – Hjärter kung begår självmord! Han sticker sitt svärd rakt in i huvudet och ser sorgsen ut. Han kanske inte orkade med längre eftersom han inte var med Hjärter dam? Eller vem vet? Han kanske är tillsammans med Spader kung? Hur som helst är han ytterst dramatisk och begår självmord på ett sätt som måste vara ytterst smärtsamt. Hört talas om tabletter liksom?

Jag fick bildbevis på att pappa alltid fuskar dessutom.

Pappa ser att Mauds kort är öppna
Pappa memorerar vad Maud har för kort
Pappa är nöjd för att han nu vet vad Maud har för kort. Det är min pappa det…

33 svar på ”Kungen begår självmord!”

  1. Å han står fortfarande å förnekar att han tittade på mina kort! Storfuskare och storlögnare!! Men nu finns det bildbevis! Bra där, Dennis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *