Ge mig en MacBook Pro nu!

Aldrig har jag varit så teknikkåt på något som jag är just nu. Jag vill ha en MacBook Pro nu! Jag sitter här och dreglar över den varje dag, och snart har jag tillräckligt mycket pengar så att jag kan köpa en. Gissa om jag kommer bli glad när jag går till Vivo för att hämta den!?

Anledningen till att jag vill ha en bärbar dator är för att jag behöver en i Lund. Jag måste ha något att skriva på, och det blir smidigare att ha en bärbar dator än en stationär. Det känns lite klumpigt att behöva bära runt på en stationär dator och behöva koppla in den vart man än går hela tiden. Det är alltså ytterst motvilligt som jag kommer att köpa en MacBook Pro. Det är inte alls så att jag har dreglat över den i ett år nu…

37 svar på ”Ge mig en MacBook Pro nu!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *